gebruikt met een link naar j

Support zu allgemeinen Themen
Banning
Beiträge: 157
Registriert: Mi 17. Jul 2019, 09:25

gebruikt met een link naar j

Beitragvon Banning » Mi 11. Sep 2019, 08:41

Mensen vergeten vaak het Nike Air Max 1 Dames doel van een bio. Het is om uw publiek alles over u te vertellen en wat u te bieden heeft. Dit is waardevol onroerend goed dat u zich niet kunt veroorloven. Als blogger kun je een buzz creëren en je persoonlijkheid laten zien in deze kleine ruimte, waardoor nieuwe volgers je blog kunnen bekijken. Je bio is een van de weinige plaatsen waar je eenvoudig een link kunt toevoegen.

Zorg er dus voor dat je aan het einde van je bio een opvallende oproep tot actie gebruikt met een link naar je blog. Hier zullen veel van je Instagram-volgers je blog eerst ontdekken. Benut deze kans om te schitteren met je Instagram-bio.

Voeg een screenshot toe
Ten slotte kun je je volgers gemakkelijk Nike Air Max 90 Dames een teaser van je blog geven door een screenshot van afzonderlijke berichten te Nike Air Max 720 Damen maken, de opname te bewerken en aan je Instagram-inhoud toe te voegen. Je hoeft het bericht Nike Air Max 270 Damen niet volledig weer te geven, maar de titel en de afbeelding geven net genoeg een preview om mensen geïnteresseerd genoeg te krijgen om het verder te bekijken.

Je kunt tekst aan de afbeelding toevoegen door mensen te vragen op je blog te klikken in je bio. Deze call-to-action vertelt hen waar ze je nieuwste post kunnen vinden. Je kunt de link wijzigen op basis van je aanbevolen inhoud, maar zorg er altijd voor dat gebruikers naar je blog worden verwezen als dat je primaire doel is.

Deze zes tips moeten u op weg helpen bij het stimuleren van uw blogverkeer met Instagram. Deze tool voor sociale media is echt een krachtpatser als het gaat om marketing. Neem de tijd om Nike Air Max Command Femme ermee te spelen en kijk hoe het in jouw voordeel kan werken.

Zurück zu „Support“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Bing [Bot] und 9 Gäste